Tot drie jaar geleden was het voor ons elke keer een hele uitdaging om onze bouwplaatsen van een tijdelijke energieaansluiting te voorzien. Dat betekende dat wij legio tijdelijke energiecontracten hadden lopen. Een zeer ondoorzichtige situatie die een administratieve rompslomp met zich meebracht.

Een bevriende relatie die bekend was met dit probleem heeft ons toen aan MAIN gekoppeld. Al snel zat Dirk Tuithof, de in Heerenveen woonachtige regionale accountmanager, bij ons aan tafel. En eerlijk is eerlijk, wij stonden versteld van het maatwerk dat zij ons konden leveren. Dirk vertelde ons dat wij met hun kosteloze aan- en afmeldmodule eenvoudig zelf de tijdelijke aansluitingen zouden kunnen regelen. En dat ook nog eens tegen een vooraf overeengekomen jaartarief, iets wat andere leveranciers niet konden bieden. Het leek te mooi voor woorden, maar niets bleek minder waar.

Het grote voordeel van deze voor ons op maat gemaakte aan- en afmeldmodule is dat, zodra je een EAN-code hebt, je de tijdelijke aansluiting(-en) letterlijk met enkele muisklikken kunt aanmelden. Het is echt een fluitje van een cent.

Voor deze tijdelijke aansluitingen op onze bouwplaatsen hebben wij een vast jaartarief. Ook dat waren we niet zo gewend. Want doorgaans wordt er dan gewerkt met een flexibel en dus vaak duurder tarief. Wat daarnaast erg prettig is, is dat wanneer wij met het MAIN-klantteam op kantoor bellen, wij altijd vriendelijk en op een positieve manier te woord worden gestaan én men tot het uiterste gaat om onze vragen meteen op te lossen. Meestal lukt dat ook, waardoor je na een telefoontje vervolgens niet nog een hele mailwisseling op moet zetten om iets geregeld te krijgen. Erg praktisch en zeer prettig.

MAIN levert intussen ook gas aan de complete Friso Bouwgroep. Wij proberen namelijk zoveel mogelijk zaken voor de verschillende werkmaatschappijen centraal op ons hoofdkantoor in Sneek te regelen. Binnen onze groep werken de disciplines nauw samen waar dat mogelijk én nodig is. Daarin zit de kracht van onze bouwgroep. Daarmee maken wij het verschil met andere bouwbedrijven. De zes werkmaatschappijen zijn dus geen losse onderdelen, maar een hechte club met ieder hun eigen kenmerken en specifieke vakkennis.

Menu