"Wij snappen dat onze leden willen verduurzamen en helpen hen hier graag bij"
Karel van den Heuvel Operationeel directeur VNV

VNV

Karel van den Heuvel is operationeel directeur van de VNV. Hij legt uit waarom VNV en MAIN Energie sinds 2014 samenwerken.

“De energiespecialisten van MAIN verplaatsen zich in de ondernemer, denken mee wat er speelt in een bedrijf en op welke manier zij onze leden het beste kunnen ondersteunen.” 

De toegevoegde waarde van onze partners

“Onze samenwerking begon inderdaad al in 2014, en de redenen daarvoor zijn nog steeds dezelfde. Wij zoeken namelijk altijd naar partners die niet alleen maar een product of een dienst leveren. Maar partners die het breder trekken, die waarde toevoegen. Dat zit ‘m dan met name in de kennis en de expertise op een vakgebied dat wij niet zelf in huis hebben. Precies zo’n partner is MAIN Energie.

Daarnaast vinden wij het waardevol om een energieleverancier in ons commerciële netwerk te hebben. Vooral omdat het energieverbruik in de winkels van onze leden best wel groot is. Het is dus een onderwerp dat al onze leden raakt.

VNV leden zijn positief

Wat ons als VNV daarnaast aanspreekt in de samenwerking zoals we die met MAIN hebben is dat zij altijd op zoek zijn naar meer dan alleen maar de energie leveren. De energiespecialisten verplaatsen zich in de ondernemer, denken mee wat er speelt in een bedrijf en op welke manier zij onze leden het beste kunnen ondersteunen.  Ook hebben onze leden vaste contactpersonen bij MAIN die de moeite nemen om op bezoek te komen en uit te leggen hoe het in elkaar steekt qua energielevering. In alle jaren die ik voor VNV werk (sinds 2017) heb ik alleen maar positieve geluiden gehoord van onze leden. Zo is laatst Koning De Visspecialist in Amstelveen nog klant bij jullie geworden. Ook die waren heel tevreden over jullie duurzame werkwijze die dus niet  puur en alleen op prijs is gebaseerd. MAIN is trouwens concurrerend met andere partijen en de samenwerking met jullie levert daardoor vaak ook nog eens een besparing op. In onze beleving werkt dat het beste voor onze achterban.

Andere klantcases

Menu