Combo Repair is een full service onderhoudsbedrijf voor rollend materieel in het Limburgse Born. Volgens mede-eigenaar Freek van Erp draait alles in zijn branche om de locatie, flexibiliteit en goed luisteren naar de klant.

Als klanten vragen hoe ik ons als ondernemers omschrijf dan benadruk ik dat wij échte aanpakkers zijn. Aanpakkers die risico durven te nemen. Zo namen wij in 2008, middenin de crisis, het pand en de garages van Vos over. Iedereen zei “niet doen!” Mijn vader Jan en ik heb hebben het wel gedaan. Want mijn gevoel zei: “er zit business in. Is het niet nu, dan wel later. Deze locatie is zó goed.”
We zitten hier op een kwartier van België en Duitsland, letterlijk naast de Maas containerterminal aan het Julianakanaal, aan het spoor, en aan de A2, A73 en A67. Daarbij komt nog dat er volop distributiecentra om ons heen worden gebouwd. Born is intussen dus uitgegroeid tot een logistiek superknooppunt.

Intussen bestaat ons bedrijf uit vijf divisies. Onze container- reparatietak is al sinds 1997 een belangrijke loot aan de stam. Op jaarbasis repareren en onderhouden we zo’n 10.000 containers. Tevens voorzien wij containers van nieuwe liners, een grote plastic zak in de container, waar de nieuwe lading in komt. In het pand dat we destijds van Vos hebben overgenomen zit nu Combo Repair Truck & Trailer Service. Dat is een full service APK-keuringsstation. Sinds 2015 hebben we ook Combo Cleaning. Hier reinigen we tanks en bulkcontainers bestemd voor de food sector. Met Combo Wagonservice onderhouden en repareren wij treinwagons. Dat doen we op locatie in Beverwijk en Geleen en mobiel door heel het land. Maar ook in Duitse en Belgische delen van de Euregio Maas-Rijn.

Combo Retail main energie
Menu