"Meer inzicht in uw energieverbruik helpt u eenvoudig te besparen."
Pascal PaulussenEnergiespecialist bij MAIN

Energie besparen door inzicht

Zonder inzicht in uw verbruik weet u niet welke mogelijkheden er zijn voor energiebesparing in uw onderneming. Daarom bieden wij innovatieve diensten waarmee inzicht in uw energieverbruik op meerdere vlakken wordt getoond. Vervolgens geven wij u met deze inzichten advies in de te nemen maatregelen voor uw onderneming.

Innovatieve tools

Innovatieve producten én diensten ontwikkeld door MAIN. Met onze innovaties heeft u helder inzicht en grip op uw energieverbruik.

mijnMAIN

Altijd en overal online inzicht in uw energieverbruik en energiezaken regelen met één klik.

meer informatie

Energiescope

De digitale tussenbemeteringsdienst waarmee u inzicht heeft in het verbruik van openbare ruimtes, verdiepingen en huurders.

meer informatie

Energie besparing advies

Wanneer u inzicht in uw verbruik heeft weet u waar er mogelijkheden zijn om te besparen. Maar hoe te beginnen? Als energiepartner helpen wij u hierbij. Zo kunnen wij een MAIN EnergieScan bij u uitvoeren zodat u weet welke maatregelen u kunt nemen. Met een duidelijk stappenplan helpen wij u op weg tijdens het verduurzamen van uw onderneming.

Persoonlijke aanpak

Bij MAIN Energie ontvangt u energie met een gezicht! Met uw persoonlijke energiespecialist heeft u een direct aanspreekpunt voor al uw energiezaken. Dankzij het persoonlijke contact weet uw accountmanager precies welk advies voor uw onderneming van toepassing is.

Uw regionale accountmanager

Algemeen

088 - 08 09 100 info@mainenergie.nl

MAIN EnergieScan

De Wet milieubeheer en het Energieakkoord (Klimaatakkoord) zorgen ervoor dat gebouwen aan hogere eisen moeten voldoen. Er wordt als ondernemer dus steeds meer van u verwacht. Maar u wilt zich natuurlijk vooral bezighouden met uw bedrijf. Daarom hebben wij de MAIN EnergieScan voor u ontwikkeld!

Menu