Welke maatregelen zorgen ervoor dat uw pand voldoet aan de wet?

Laat een energiescan uitvoeren door MAIN Energie

Ondernemen kan veel kosten met zich meebrengen. De energiekosten zijn hier een onderdeel van. Deze energiekosten zijn kosten die dankzij het doorvoeren van bepaalde maatregelen verlaagd kunnen worden. Maar welke verbeteringen moeten hiervoor worden doorgevoerd? De MAIN Energiescan biedt uitkomst!

Een energiescan van MAIN Energie geeft inzicht in uw verbruik en hoe uw pand duurzamer kan worden. Door onze expertise en ervaring weten wij precies waar uw bedrijfspand energiezuiniger kan worden. Elk bedrijfspand en elke situatie is anders, daarom krijgt u van ons energieadvies op maat.

Wat houdt een energiescan precies in?

Een energiescan is een momentopname van een bedrijf waarin een energiespecialist door uw bedrijfspand loopt en kijkt naar de mogelijkheden die er zijn rondom verduurzaming. Verduurzaming van bedrijfspanden is steeds actueler door het klimaatakkoord. Hierin zijn ook veel wet- en regelgevingen voor ondernemers opgenomen. Hierdoor kunt u naast de besparing op energiekosten ook uw bedrijfspand milieuvriendelijker maken.

Een advies wat wij kunnen doorgeven aan de hand van de energiescan kan bijvoorbeeld zijn om de daken en/of vloeren te isoleren of om te kijken naar de ventilatie van het pand. 

Subsidies en regelingen

Aan de hand van onze energiescan kunt u uw bedrijfspand verduurzamen. Voor het verduurzamen van uw bedrijfspand zijn er verschillende subsidies en regelingen voor ondernemers. De Energie-investeringsaftrek en Stimulering Duurzame Energieproductie zijn hier voorbeelden van. Benieuwd naar meer regelingen en subsidies? Kom in contact met onze energiespecialisten! 

Vragen over de energiescan voor zakelijk Nederland?

Bent u benieuwd welke energiebesparende maatregelen uw bedrijf kan treffen? Vraag een MAIN energiescan aan en zet de eerste stap naar verduurzaming. Heeft u andere vragen? Kom in contact met onze specialisten om deze beantwoord te krijgen. Bel ons op 088 080 9100 of stuur een bericht via het contactformulier.

Menu