Welke maatregelen zorgen ervoor dat uw pand voldoet aan de wet?

MAIN Energiescan

De Wet milieubeheer en het Energieakkoord (Klimaatakkoord) zorgen ervoor dat gebouwen aan hogere eisen moeten voldoen. Als ondernemer wordt steeds meer van u verwacht. Maar u wilt zich vooral bezighouden met uw bedrijf. Daarom hebben wij de MAIN Energiescan voor u ontwikkeld, waarmee u de eerste stap richting de informatieplicht kan zetten.

Onze expertise

Wilt u weten hoe goed uw bedrijf is voorbereid met het oog op toekomstige wet en regelgeving? Als dé energiepartner helpen wij u graag verder. Uw energiespecialist maakt met u een afspraak om de procedure van de Energiescan met u door te nemen. Uw verbruik wordt vergeleken met andere bedrijven uit uw branche, waardoor er wordt ingespeeld op uw situatie.

Hoe werkt het?

Uw energiespecialist komt bij u langs om uw pand met behulp van de MAIN Energiescan door te lichten. Samen bekijken wij welke energiebesparende maatregelen voor u interessant zijn. Deze maatregelen kunt u doorvoeren om uw pand minder energie te laten verbruiken. Met de door de Energiescan aanbevolen maatregelen die eventueel daarop volgen, voldoet uw pand aan de huidige en toekomstige wet en regelgeving, zoals de informatieplicht.

Energiescan aanvragen

Wat zijn de bedrijfsgegevens?
Wat zijn uw gegevens?
* = verplicht veld
Menu