Maak gebruik van de keuzevrijheid voor uw grootverbruik meter.

Besparen op uw meetdienst

Inmiddels heeft u keuzevrijheid in uw meetdienst. Dat biedt voordelen voor uw onderneming. Zowel op het gebied van inzicht in uw energieverbruik, administratie als kosten. Daarom bieden wij voor grootverbruik aansluitingen MAINmeters aan!

Inzicht in uw grootverbruik

Met MAINmeters heeft u als grootverbruiker meer inzicht dan alleen uw maandelijks energieverbruik. Namelijk ook per uur, per dag en per week! Uw verbruik is vanzelfsprekend ook beschikbaar in uw eigen mijnMAIN omgeving. Hierdoor kunt u besparen op uw energiekosten omdat u onnodig energieverbruik kunt tegengaan.

Minder administratie voor uw onderneming

U krijgt MAINmeters en uw energiekosten op één nota. U heeft daardoor één factuurstroom minder, wat uw administratie overzichtelijker maakt. U heeft dus te maken met slechts één bedrijf en u kunt dus altijd direct terecht bij uw eigen accountmanager.

Al uw meetdiensten op één Nota

De vastgoedmarkt is een dynamische wereld waar mutaties aan de orde van de dag zijn. Panden wisselen geregeld van eigenaar, maar u zit wel altijd voor minstens vijf jaar aan uw traditionele meetbedrijf vast. Wij hebben daarom goed naar onze vastgoedklanten geluisterd en die hebben ons het belang laten inzien van flexibiliteit op het gebied van de energie meters. Dankzij MAINmeters heeft u als vastgoedpartij deze vrijheid wel voor uw grootverbruik elektriciteitsaansluitingen. U kunt met MAINmeters namelijk een contract voor één jaar afsluiten voor uw meetdienst voor elektriciteit. Dat scheelt u een boete van uw elektriciteitsmeetverantwoordelijke als uw portfolio binnen vijf jaar verkocht wordt.

Menu