"Kennis hebben van zaken vertaal ik naar de beste oplossing(en) voor uw bedrijf".
Derk JapmaEnergiespecialist bij MAIN

Zakelijke energie van MAIN

Als ondernemer bent u wellicht op zoek naar een energieleverancier. Wij zijn liever uw energiepartner! Als klant van MAIN Energie krijgt u namelijk niet alleen elektriciteit en gas tegen een scherpe prijs. Wij gaan verder dan alleen energie leveren. Zo geven wij u meer inzicht in uw energieverbruik, geven wij u advies over besparingsmogelijkheden en houden wij u op de hoogte van alle Nederlandse en Europese energiewetgeving waaraan u moet voldoen.

Energiepartner

Wij doen meer dan alleen energie leveren. Naast uw persoonlijke energiespecialist waar u direct contact mee heeft voor uw energiezaken bieden wij u meer inzicht in uw energieverbruik. Want zonder inzicht kunt u ook niet weten waar u kunt besparen. Verder heeft u als ondernemer te maken met steeds veranderende energiewetgeving van zowel de Nederlandse als Europese overheden. Wanneer u hier niet aan voldoet riskeert u een boete. Wij behoeden u daarvoor. Als klant van MAIN Energie hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Wij staan als betrokken energiepartner altijd voor u klaar en zorgen dat uw onderneming altijd klaar is voor de toekomst.

Bent u al klaar voor het klimaatakkoord?

Sectoren

Als energiepartner voor de zakelijke markt voorzien wij diverse sectoren van energie en bijbehorend advies. Echter heeft iedere sector een verschillende behoefte. Voor iedere sector hebben wij daarom energiespecialisten met specifieke kennis.

Keuze van herkomst energie

Als klant van MAIN Energie kunt u zelf de herkomst van energie bepalen die bij uw onderneming past. Samen met uw energiespecialist kunt u kijken naar de verschillende bronnen van energie. Zo bieden wij ook Elektriciteit door Nederlandse Wind Milieukeur aan of CO2 gecompenseerd gas.

Onze tarieven

Wij bieden scherpe tarieven voor energie. Echter maken wij voor iedere onderneming een voorstel op maat. Onze tarieven vindt u hier.

Menu