"Als partner denken we mee en weten we precies wat er speelt op het gebied van energie in de specifieke branche."
Erik DolfingEnergiespecialist Grootzakelijk bij MAIN

Dé energiepartner voor de zakelijke markt

Dankzij onze combinatie van persoonlijk contact, innovatieve diensten en advies voor wetgeving zijn wij een echte kennispartner op het gebied van energie. Wij doen dus meer dan het leveren van energie alleen. Uw onderneming wordt compleet ontzorgd op het gebied van energie waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft. Dat is zakendoen met MAIN.

Inzicht in uw energie

Zonder inzicht in uw verbruik weet u niet welke mogelijkheden er zijn voor energiebesparing in uw onderneming. Daarom bieden wij innovatieve diensten waarmee inzicht in uw energieverbruik op meerdere vlakken wordt getoond. Vervolgens geven wij u met deze inzichten advies in de te nemen maatregelen voor uw onderneming. Bekijk hier welke innovatieve diensten voor uw onderneming van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Kennis en advies

Als ondernemer heeft u met steeds meer wetgeving te maken van de Nederlandse overheid en de Europese Unie. Daarnaast zijn er op energiegebied steeds meer mogelijkheden. Zo zijn er elektrische auto’s, zonnepanelen en diverse subsidies die voor uw onderneming van toepassing kunnen zijn. Als energiepartner helpen wij u hierbij met onze kennis. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden die interessant voor u zijn en laten u weten welke wetgeving er is en hoe u aan deze wetgeving kunt voldoen zodat u eventuele boetes kunt vermijden.

Menu