Gewijzigde algemene voorwaarden (groot) zakelijk verbruikers

De algemene voorwaarden voor (groot) zakelijke verbruikers van elektriciteit en gas zijn gewijzigd en de wijzigingen zullen per 1 februari 2020 in werking treden. Wijzigingen van de algemene voorwaarden gelden ook ten aanzien van reeds bestaande leveringsovereenkomsten.

De belangrijkste wijzigingen betreffen het toevoegen van een definitie van een Certificaat van oorsprong aan de algemene voorwaarden voor (groot) zakelijke verbruikers van elektriciteit en een bepaling hierover in artikel 7.9 van voornoemde voorwaarden. Hiernaast is in de algemene voorwaarden voor (groot) zakelijke verbruikers van elektriciteit en gas de hoogte van de (aanvullende) zekerheid of waarborgsom aangepast naar de waarde van het verwachte verbruik in de eerste drie maanden van het kalenderjaar dan wel in een door de Leverancier nader te bepalen vorm en/of hoogte. Tevens zijn op alle voorwaarden ons vernieuwde kvk- en btw nummer toegevoegd.

Overige voorwaarden

De algemene voorwaarden MAINmeters en de algemene voorwaarden Energiediensten zijn op enkele punten gewijzigd. Wijzigingen van deze algemene voorwaarden gelden ook ten aanzien van reeds bestaande Overeenkomsten.

Menu