Gratis laadpaal voor uw onderneming!

Zakelijk Nederland laadt op

Gezien de toename van de verkoop van elektrische auto’s wilt u als eigenaar van een pand elektrisch opladen mogelijk maken voor uw bezoekers en medewerkers. U wilt natuurlijk niet dat zij stil komen te staan. Daarbij komt nog dat in 2020 de EU ieder bedrijf met een nieuw of gerenoveerd bedrijfspand met meer dan tien parkeerplekken tot het plaatsen van minimaal één laadpaal verplicht. Dit betekent dat uw bedrijf wellicht dit jaar nog actie dient te ondernemen. U zoekt dan natuurlijk naar een zakelijke oplossing waar u geen omkijken naar heeft!

Gemakkelijk en smart zakelijk opladen

Als aanbieder van laadpalen voor elektrische auto’s zijn wij gespecialiseerd in zakelijke laadoplossingen. Wij willen dit voor u op een zo makkelijk mogelijke manier faciliteren en ervoor zorgen dat u hierover geen zorgen heeft. Daarom verzorgen wij de laadpalen van A tot Z zodat u geen risico loopt en uw onderneming voorbereid is op de toekomst:

  • de installatie
  • de juiste facturatie
  • onderhoud

Energie voor uw onderneming met gratis laadpaal

Wanneer u een energiecontract afsluit ontvangt u nu een gratis laadpaal én ook nog eens tot €1000,- korting op de installatiekosten per laadpaal. Onze energiespecialist uit uw regio komt graag bij u langs om dit met u te bespreken.

Meer informatie over laadpalen in uw branche?

Download één van onze whitepapers gericht op diverse branches:

Vastgoed
Horeca
Recreatie
Zorginstellingen
Gemeentes

Gratis laadpaal voor uw onderneming?

Wat zijn de bedrijfsgegevens?
Wat zijn uw gegevens?* = verplicht veld
Menu