Zakelijk Nederland laadt op

Gratis laadpaal voor uw onderneming!

Gezien de toename van de verkoop van elektrische auto’s wilt u als eigenaar van een pand elektrisch opladen mogelijk maken voor uw bezoekers en medewerkers.  Daarbij komt dat in 2020 de EU ieder bedrijf met een nieuw of gerenoveerd bedrijfspand met meer dan tien parkeerplekken tot het plaatsen van minimaal één laadpaal verplicht. Dit betekent dat uw bedrijf wellicht dit jaar nog actie dient te ondernemen. U zoekt dan natuurlijk naar een zakelijke oplossing waar u geen omkijken naar heeft!

Gemakkelijk en smart zakelijk opladen

Als aanbieder van laadpalen voor elektrische auto’s zijn wij gespecialiseerd in zakelijke laadoplossingen. Wij willen dit voor u op een zo makkelijk mogelijke manier faciliteren en ervoor zorgen dat u hierover geen zorgen heeft. Daarom verzorgen wij de laadpalen van A tot Z zodat uw onderneming voorbereid is op de toekomst. Wij verzorgen de installatie, de juiste facturatie en het onderhoud van de laadpalen.

Energie voor uw onderneming met gratis laadpaal

Wanneer u een energiecontract afsluit ontvangt u nu een gratis laadpaal én ook nog eens tot €1000,- korting op de installatiekosten per laadpaal. Onze energiespecialist uit uw regio komt graag bij u langs om dit met u te bespreken.

Meer informatie over laadpalen in uw branche?

Download één van onze whitepapers over laadpalen gericht op diverse branches:

  • Vastgoed
  • Horeca
  • Recreatie
  • Zorginstellingen
  • Gemeentes
laadpaal

Gratis laadpaal voor uw onderneming?

* = verplicht veld
Menu