"Als partner van HISWA Recron bieden wij alle leden scherpe tarieven en innovatieve diensten voor energie"
William van der LeedenKey Accountmanager Multisites bij MAIN

Wij zijn dé Energiepartner van HISWA Recron

Sinds dit jaar werken wij samen met HISWA Recron op het gebied van energie. Als HISWA Recron lid kunt u daarvan profiteren! U krijgt als klant van MAIN Energie namelijk uw eigen persoonlijke energiespecialist. Voor vragen en advies over energie kunt u direct contact opnemen. Daarnaast krijgt u inzicht en grip op uw energieverbruik. Wij helpen u daardoor te besparen op uw energieverbruik. Ook op het gebied van wetgeving adviseren wij u.

Energie besparing advies

Wanneer u inzicht in uw verbruik heeft weet u waar er mogelijkheden zijn om te besparen. Maar hoe te beginnen? Als energiepartner helpen wij u hierbij. Zo kunnen wij een MAIN EnergieScan bij u uitvoeren zodat u weet welke maatregelen u kunt nemen. Met een duidelijk stappenplan helpen wij u op weg tijdens het verduurzamen van uw onderneming.

MAIN EnergieScan

Uw energiespecialist komt bij u langs om uw pand met behulp van de MAIN Energiescan door te lichten. Samen bekijken wij welke energiebesparende maatregelen voor u interessant zijn. Deze maatregelen kunt u doorvoeren om uw pand minder energie te laten verbruiken. Met de door de Energiescan aanbevolen maatregelen die eventueel daarop volgen, voldoet uw pand aan de huidige en toekomstige wet en regelgeving, zoals de informatieplicht.

Profiteren als HISWA-Recron lid?

* = verplicht veld
Menu