"Als partner van HISWA Recron bieden wij alle leden scherpe tarieven en innovatieve diensten voor energie"
Key Accountmanager Multisites bij MAIN

MAIN Energie: dé Energiepartner van HISWA Recron

Sinds dit jaar werken wij samen met HISWA Recron op het gebied van energie. Als HISWA Recron lid kun je daarvan profiteren! Je krijgt als klant van MAIN Energie namelijk een eigen persoonlijke energiespecialist. Voor vragen en advies over energie kun je direct contact opnemen met diegene. Daarnaast krijg je inzicht en grip op jouw energieverbruik. Wij helpen daardoor met het besparen op jouw energieverbruik. Ook op het gebied van wetgeving adviseren wij graag.

Energie besparing advies

Wanneer je inzicht in je verbruik hebt, weet je waar er mogelijkheden zijn om te besparen. Maar hoe te beginnen? Als energiepartner helpen wij hierbij. Zo kunnen wij een MAIN EnergieScan uitvoeren zodat je weet welke maatregelen je kunt nemen. Met een duidelijk stappenplan helpen wij je op weg tijdens het verduurzamen van de onderneming.

MAIN EnergieScan

Jouw energiespecialist komt bij je langs om het pand met behulp van de MAIN Energiescan door te lichten. Samen bekijken wij welke energiebesparende maatregelen voor jouw bedrijf interessant zijn. Deze maatregelen kun je doorvoeren om het pand minder energie te laten verbruiken. Met de door de Energiescan aanbevolen maatregelen die eventueel daarop volgen, voldoet het pand aan de huidige en toekomstige wet en regelgeving, zoals de informatieplicht.

Profiteren als HISWA-Recron lid?

    * = verplicht veld

    Menu