"Ik adviseer Gelderse ondernemers over energie."
Jaco HendriksenEnergiespecialist bij MAIN

Zakelijke Energiescan van uw onderneming

Advies over uw energie is belangrijker dan ooit. Wij helpen u als uw energiepartner graag met onze kennis en expertise op energiegebied. Niet alleen heeft u te maken met hogere tarieven door ontwikkelingen op de energiemarkt en stijgende belastingtarieven van de overheid. Samen bekijken wij welke maatregelen u kunt nemen om te besparen op uw energie en te voldoen aan de energiewetgeving.

Kom te weten hoe u bedrijf is voorbereid op de toekomstige wet- en regelgeving. Door middel van een Energiescan wordt uw verbruik vergeleken met bedrijven uit uw branche. Staat u er juist goed voor of zijn er punten die u kunt aanpakken? Vul vrijblijvend het contactformulier op deze pagina in en ontvang een Energiescan t.w.v. €250,-.

Jaco Hendriksen

Ik ben Jaco Hendriksen en energiespecialist bij MAIN Energie in de regio Gelderland, dé energiepartner van zakelijk Nederland. Al ruim acht jaar voorzie ik een groot aantal zakelijke klanten in de regio van energie. Ik bespreek met hen welke mogelijkheden wij bieden om te besparen op energiekosten. Daarnaast verdiep ik mij samen met de klant in de specifieke energiebehoefte van het bedrijf. Lees de klantverhalen van zowel mijn klanten als die van mijn collega’s

Vraag de Energiescan aan

* = verplicht veld
Wim van Gent, Toyota Van Gent Autobedrijf, Ede en Veenendaal

“Naast zijn betrokkenheid heeft Jaco écht kennis van zaken. Hij adviseert ons al jaren tot volle tevredenheid over het inkoopmoment van onze energie.”

Mark Roffelsen, Praxis Ede en Apeldoorn

“Jaco is een enthousiaste, gedreven en resultaatgerichte accountmanager. Hij is prettig in de omgang en zoekt naar mogelijkheden voor een samenwerking die goed is voor zijn klanten en voor MAIN. Hij gaat niet voor snel succes, maar voor een langdurige verbintenis met zijn klanten.”

Charlie Cappetti, Stichting Focus Filmtheater, Arnhem

“Jaco denkt mee, toont oprechte interesse, en geeft transparante uitleg over de werking van de energieprijzenmarkt. Tussentijds informeert hij mij over een gunstig inkoopmoment voor een nieuw contract.”

Menu