"Dankzij onze expertise en advies hoeft uw onderneming zich niet druk te maken om energiezaken."
Johan van der VeldenEnergiespecialist bij MAIN

Zakelijke Energiescan van uw onderneming

Advies over uw energie is belangrijker dan ooit. Wij helpen u als uw energiepartner graag met onze kennis en expertise op energiegebied. Niet alleen heeft u te maken met hogere tarieven door ontwikkelingen op de energiemarkt en stijgende belastingtarieven van de overheid. Samen bekijken wij welke maatregelen u kunt nemen om te besparen op uw energie en te voldoen aan de energiewetgeving.

Kom te weten hoe u bedrijf is voorbereid op de toekomstige wet- en regelgeving. Door middel van een Energiescan wordt uw verbruik vergeleken met bedrijven uit uw branche. Staat u er juist goed voor of zijn er punten die u kunt aanpakken? Vul vrijblijvend het contactformulier op deze pagina in en ontmoet uw persoonlijke Energiespecialist.

Johan van der Velden

Ik ben Johan van der Velden en energiespecialist bij MAIN Energie in de regio ‘s-Hertogenbosch e.o., dé energiepartner van zakelijk Nederland. Al geruime tijd voorzie ik een groot aantal zakelijke klanten in de regio ‘s-Hertogenbosch van energie. Ik bespreek met hen welke mogelijkheden wij bieden om te besparen op energiekosten. Daarnaast verdiep ik mij samen met de klant in de specifieke energiebehoefte van het bedrijf. Lees de verhalen uit mijn klantportfolio hieronder.

Vraag de Energiescan aan

  * = verplicht veld

  Klanten van Johan

  Keetels verlichting energie leverancier

  Keetels Elektro & Verlichting

  Keetels Elektro & Verlichting Joyce Keetels en haar man Sander verhuisden onlangs met hun bedrijf naar een nieuw pand in…
  Metallure metaalfabriek Den Bosch MAIN energie

  Metallure

  Metallure Matallure is een flink aantal jaren geleden klant geworden via een voorganger van Johan van der Velden, mijn huidige…
  Menu