"Ziet u de energiemarkt als een doolhof waar u niet door heen komt, ik help u graag naar de uitgang."
Kees van BemmelEnergiespecialist bij MAIN

Dé energiepartner in Ronde Venen, Gooi en Vechtstreek en Eemland

Ik ben Kees van Bemmel en energiespecialist bij MAIN Energie, dé energiepartner van zakelijk Nederland. Door mijn persoonlijke benadering geef ik energie een gezicht. Al geruime tijd voorzie ik een groot aantal zakelijke klanten in de regio’s Ronde Venen, Gooi en Vechtstreek en Eemland van energie. Ik bespreek met hen welke mogelijkheden wij bieden om te besparen op energiekosten. Daarnaast verdiep ik mij samen met de klant in de specifieke energiebehoefte van het bedrijf. Ik ben uw aanspreekpunt en u kunt mij dus direct bellen of mailen voor al uw energiezaken. Dankzij het persoonlijke contact weet ik precies welk advies voor uw onderneming van toepassing is en wat er in uw branche speelt.

Over mijn manier van werken zeggen enkele van mijn klanten:

Musa Tatar eigenaar Business Park De Dreef te Utrecht:
“Als ondernemer heb ik niet de tijd en-of behoefte om het labyrint van de energiemarkt te doorgronden en daarom ben ik content met Kees. Eén belletje met hem, een voor mij vertrouwd persoon, en ik weet dat er professioneel wordt meegedacht en dat de zaken worden geregeld.”

René Vermeulen, eigenaar Oliehandel Vermeulen te Kampen:
“Kees is niet alleen attent als er een contract afgesloten mag worden, zijn service erna en vooral ook de begeleiding in dit soort trajecten zijn enorm waardevol. Wij noemen het gekscherend hier intern al MAINdenken.”

Gerard van Gent,onroerend goed belegger:
Voor mij betekent MAIN een energieleverancier met:” net een beetje meer”. Dat komt doordat er een aanspreekpunt is in de vorm van Kees van Bemmel. Hij is bereikbaar, geeft antwoorden, regelt extra zaken en strijkt plooien glad.  Maar bovenal is het een prettige persoonlijkheid. Hij helpt mij met alle energiezaken waaronder de jaarlijkse totaal gebruiken, eindafrekeningen en kostenoverzichten. Als ondernemer is dat iets wat voor mij telt. Hij is een echte meerwaarde waar ik mee geholpen ben.

Advies voor uw energiezaken

Advies over uw energie is belangrijker dan ooit. Niet alleen heeft u te maken met hogere tarieven door ontwikkelingen op de energiemarkt en stijgende belastingtarieven van de overheid. Ook is er nieuwe energiewetgeving vanuit de overheid. Zo is sinds 2019 de informatieplicht van kracht. Wij helpen u als uw energiepartner graag met onze kennis en expertise op dit vlak. Samen met u bekijken we welke maatregelen u kunt nemen om te besparen op uw energie en te voldoen aan de energiewetgeving waardoor u eventuele boetes voorkomt.

Maak een afspraak

    * = verplicht veld

    Menu