Menu Contact

Ik kom graag bij u langs

Ik ben Kees van Zanten en accountmanager bij MAIN Energie, dé energieleverancier voor de zakelijke markt. Door mijn persoonlijke benadering geef ik energie een gezicht. Ik voorzie een groot aantal zakelijke klanten binnen de regio Almere van energie. Ook bespreek ik met hen welke mogelijkheden wij bieden om meer grip en inzicht te krijgen op hun energieverbruik. Graag kom ik bij u langs voor een kennismaking. Tijdens deze afspraak verdiep ik mij samen met u in de specifieke energiebehoefte van uw bedrijf, waarna ik u vrijblijvend een scherp voorstel doe. Ik ben Kees en ik ben er één van MAIN. 

Lees meer
Icoon komt uit uw regio

Kees komt uit uw regio

Bij MAIN krijgt u een eigen accountmanager waarmee direct contact kan worden opgenomen. Kees komt uit uw regio en kent uw branche.

Icoon kent uw branche

Kees kent uw branche

Kees doet persoonlijk en transparant zaken. Hij kent uw branche en denkt graag met u mee.

Icoon neem contact op met

Neem contact op met Kees

U kunt Kees direct bellen op 06 46 28 27 62 of contact met hem opnemen via bovenstaande button

Wat is echt persoonlijk contact?

Bij MAIN Energie doen wij uitsluitend zaken op een persoonlijke manier. Zo heeft u met Kees een direct aanspreekpunt voor al uw vraagstukken over energie. Heeft u een vraag over uw nota? Wilt u advies over inkoop van energie? Of wilt u kijken hoe u inzicht krijgt in uw verbruik en daarmee grip krijgen op uw energiekosten voor uw zaak? U kunt direct contact opnemen met Kees. Als klant van MAIN Energie heeft u dus geen wachttijden aan de telefoon en komt u altijd in één keer bij de juiste persoon terecht met uw vraag. Dat is zakendoen met MAIN! 

Door het directe contact kent Kees zijn klanten persoonlijk. Zo doet Kees meer dan alleen energie leveren!

Benieuwd wat Kees voor u kan betekenen?

Bij MAIN Energie doen wij uitsluitend persoonlijk zaken met u. Voor ons is iedere klant uniek en moet daarom ook zo geadviseerd worden. Als klant uit de regio Almere krijgt u van Kees daarom altijd persoonlijk advies, toegespitst op uw situatie. Zodoende bent u ervan verzekerd dat onze dienstverlening altijd op maat is. 

Neem hier contact op met Kees voor een afspraak