Teruggave op energiebelasting.

Teruggave energiebelasting dankzij een complexbepaling

Als ondernemer betaalt u energiebelasting. Deze belasting is ook gebaseerd op het aantal aansluitingen dat u heeft. Sommige aansluitingen dienen verschillende doelen. Het kan zijn dat u hierop kunt besparen. Dit kan door een zogeheten complexbepaling die door uw MAIN energiespecialist kan worden uitgevoerd.

Wat is een complexbepaling voor energiebelasting?

Een complexbepaling is het samenvoegen (clusteren) van meerdere elektriciteit- of gasaansluitingen binnen één WOZ-object. Hierdoor hoeft u alleen met maar één aansluiting door de duurdere eerste belastingschijven. Een belangrijke voorwaarde is dat het pand als eenheid kan worden gezien en meerdere aansluitingen heeft. Dit dient per situatie te worden beoordeeld. Neem contact op met uw accountmanager wanneer dit het geval is.

Persoonlijk advies aanvragen

Bent u benieuwd hoe u kunt besparen op uw energierekening en heeft u meerdere elektriciteit- of gasaansluitingen binnen één WOZ-object? Neem contact met ons op en laat u adviseren over teruggave energiebelasting door onze specialisten. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088-0809100.

Meest gestelde vragen

Bespaar op uw energiebelasting

Menu