Wij voorzien uw onderneming van zakelijke laaddiensten.

Laaddiensten voor de zakelijke markt

In 2020 verplicht de EU ieder bedrijf met een nieuw of gerenoveerd bedrijfspand met meer dan tien parkeerplekken tot het plaatsen van minimaal één laadpaal. Dit betekent dat uw bedrijf wellicht dit jaar nog actie dient te ondernemen. U zoekt dan natuurlijk naar de juiste zakelijke oplossing. Wij als energiepartner voor de zakelijke markt helpen u hier graag bij. Want onze laadpalen voorzien precies in de toenemende vraag naar elektrische laaddiensten. Kom nu vrijblijvend met ons in contact.

Duurzame parkeerplekken met zakelijke laadpalen

Het plaatsen van laadpalen bij uw kantoorgebouw(-en) is een prima manier om uw bedrijf van een efficiënte en innovatieve parkeerplek te verzekeren en tegelijkertijd bij te dragen aan een groene en duurzame toekomst.

Gemakkelijk en smart zakelijk opladen

Wij groeperen al uw laadstations op één platform, ongeacht de locatie en ongeacht het merk en type laadpaal. Op administratief gebied is dit ook gemakkelijk aangezien u daardoor alle vergoedingen op slechts één creditnota ontvangt in plaats van losse facturen van verschillende providers (CPO’s). Ook zijn onze laadpalen uitgerust met software die op een slimme manier oplaadt waardoor netverzwaringen worden voorkomen.

Wetgeving voor zakelijke laadpalen

Door dit unieke platform kunt u ook eenvoudig nieuwe laadpalen toevoegen bij uitbreiding. Wij denken graag met u mee om de juiste voorbereidingen te treffen voor uw laadambities. Met onze laaddiensten voldoet u aan de wetgeving en maakt u elektrisch rijden mogelijk. Met de opbrengsten van de laadpalen verdient u de investering in een korte tijd terug.

Onze Energiespecialisten helpen u graag verder rondom laadpalen

Bent u op zoek naar meer informatie over een laadpaal laten installeren voor zakelijk gebruik of wilt u weten hoe uw bedrijfspand klaar is voor de toekomst? Neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder met een passend antwoord. U kan ons klantteam is telefonisch bereiken door te bellen naar 088-0809100. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat u snel een reactie krijgt van een van onze experts.

Meest gestelde vragen

Laaddiensten voor uw onderneming?

Wat zijn de bedrijfsgegevens?
Wat zijn uw gegevens?* = verplicht veld
Menu