Wij voorzien uw onderneming van zakelijke laaddiensten.

Laaddiensten voor de zakelijke markt

De EU verplicht ieder bedrijf met een nieuw of gerenoveerd bedrijfspand met meer dan tien parkeerplekken tot het plaatsen van minimaal één laadpaal. Dit betekent dat uw bedrijf wellicht dit jaar nog actie dient te ondernemen. U zoekt dan natuurlijk naar de juiste zakelijke oplossing. Wij als energiepartner voor de zakelijke markt helpen u hier graag bij. Want onze laadpalen voorzien precies in de toenemende vraag naar elektrische laaddiensten.

Duurzame parkeerplekken met zakelijke laadpalen

Het plaatsen van laadpalen bij uw kantoorgebouw(-en) is een prima manier om uw bedrijf van een efficiënte en innovatieve parkeerplek te verzekeren en tegelijkertijd bij te dragen aan een groene en duurzame toekomst.

Wetgeving voor zakelijke laadpalen

Door dit unieke platform kunt u ook eenvoudig nieuwe laadpalen toevoegen bij uitbreiding. Wij denken graag met u mee om de juiste voorbereidingen te treffen voor uw laadambities. Met onze laaddiensten voldoet u aan de wetgeving en maakt u elektrisch rijden mogelijk. Met de opbrengsten van de laadpalen verdient u de investering in een korte tijd terug.

Kies de laadpalen constructie die bij uw onderneming past

Bent u op zoek naar meer informatie over een laadpaal laten installeren voor zakelijk gebruik of wilt u weten hoe uw bedrijfspand klaar is voor de toekomst? Neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten. Wij bespreken samen met u de mogelijkheden om laadpalen beschikbaar te maken voor uw onderneming. Of het nu koop of huur is waarbij u kunt verdienen aan het opladen of een gratis laadpaal via een externe partij die de laadopbrengst ontvangt. U kunt ons telefonisch bereiken via 088-0809100 of laat uw gegevens achter in het contactformulier op deze pagina.

Meest gestelde vragen

Laaddiensten voor uw onderneming?

Menu