"Als ondernemer heeft u met wetgeving te maken. Wij zorgen ervoor dat u hieraan voldoet."
Arjan WoerdemanBusiness Developer bij MAIN

Energie wet- en regelgeving

Als ondernemer heeft u met steeds meer energiewetgeving te maken. Deze wetgeving komt vanuit de Nederlandse overheid en de Europese Unie. Zo zijn er de informatieplicht, EED (Europese Energie-Efficiency Richtlijn) en verplichte energielabels voor kantoren en panden in 2023 en 2030. Als energiepartner helpen wij u aan de wet te voldoen. Zowel nu als in de toekomst.

Verschillende wetgevingen

Maatwerkrapport

In vier stappen naar Nul Op de Meter. In 2023 moeten kantoorpanden voldoen aan Europese wetgeving. Om uw energieverbruik te monitoren en uw CO2-uitstoot te reduceren is een vier-stappenplan ontwikkeld.

meer informatie

Informatieplicht

In 2019 is de meldplicht van kracht geworden. Wanneer u hier niet aan voldoet riskeert u een boete van de overheid. Met ons advies kunt u dit voorkomen.

meer informatie

Energielabels

In 2023 dienen kantoren en gebouwen minimaal energielabel C te hebben anders kunnen deze niet meer verkocht of verhuurd worden. Wij helpen u op weg naar het benodigde energielabel zodat uw panden hun waarde behouden.

meer informatie

Persoonlijke aanpak

Bij MAIN Energie ontvangt u energie met een gezicht! Met uw persoonlijke energiespecialist heeft u een direct aanspreekpunt voor al uw energiezaken. Dankzij het persoonlijke contact weet uw accountmanager precies welk advies voor uw onderneming van toepassing is.

Contact

MAIN Energie

MAIN Energie

Regio Nederland

088 080 9100 sales@mainenergie.nl

MAIN Energiescan

De Wet milieubeheer en het Energieakkoord (Klimaatakkoord) zorgen ervoor dat gebouwen aan hogere eisen moeten voldoen. Er wordt als ondernemer dus steeds meer van u verwacht. Maar u wilt zich natuurlijk vooral bezighouden met uw bedrijf. Daarom hebben wij de MAIN EnergieScan voor u ontwikkeld!

Menu