“Als enthousiaste, betrouwbare Energiespecialist geef ik u persoonlijk advies over alle gerelateerde energiezaken.”
Lars de JongeEnergiespecialist bij MAIN

Zakelijke energie in regio Groningen

Mijn naam is Lars de Jonge en ik ben energiespecialist bij MAIN Energie, dé energiepartner van zakelijk Nederland. Al geruime tijd voorzie ik een groot aantal zakelijke klanten in de regio Groningen van energie. Ik bespreek met hen welke mogelijkheden wij bieden om te besparen op energiekosten. Daarnaast verdiep ik mij samen met de klant in de specifieke energiebehoefte van het bedrijf.

Persoonlijk contact

Bij MAIN Energie ontvangt u energie met een gezicht! Ik ben uw directe aanspreekpunt voor al uw energiezaken. U kunt mij direct bellen of mailen voor vragen. Dankzij het persoonlijke contact weet ik precies welk advies voor uw onderneming van toepassing is en wat er in uw branche speelt.

Advies voor uw energiezaken

Advies over uw energie is belangrijker dan ooit. Niet alleen heeft u te maken met hogere tarieven door ontwikkelingen op de energiemarkt en stijgende belastingtarieven van de overheid. Ook is er nieuwe energiewetgeving vanuit de overheid. Zo is sinds 2019 de informatieplicht van kracht. Wij helpen u als uw energiepartner graag met onze kennis en expertise op dit vlak. Samen met u bekijken we welke maatregelen u kunt nemen om te besparen op uw energie en te voldoen aan de energiewetgeving waardoor u eventuele boetes voorkomt.

Maak een afspraak

    * = verplicht veld
    Menu