Menu Contact

“Klaar voor het zakendoen van morgen”

MAINnovaties zijn toekomstgerichte innovatieve producten én diensten ontwikkeld door MAIN. Zij helpen u in het zakendoen van morgen! Met onze MAINnovaties heeft u helder inzicht en grip op uw energieverbruik. U heeft real-time data voorhanden om uw verbruik te monitoren en onnodig verbruik te stoppen. Besparen op energiekosten is hierdoor een stuk gemakkelijker en u kunt onnodig energieverbruik tegengaan. Klik hieronder op de diverse MAINnovaties voor meer informatie.

 

Lees meer

mijnMAIN

mijnMAIN geeft u gemakkelijk en transparant inzicht in uw energieverbruik. Wij hebben mijnMAIN in nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkeld. In deze online omgeving kunt u uw eigen energiegegevens duidelijk inzien en vergelijken. Lees hier meer over mijnMAIN. 

MAINpoort

Met de MAINpoort app krijgt u inzicht en grip op uw verbruik. U kunt real-time verbruik inzien en notificaties ontvangen wanneer uw (sluip)verbruik afwijkt van uw normale energieverbruik. Wanneer u meer locaties heeft kunt u deze locaties met elkaar vergelijken. Met de MAINpoort app kunt u onnodig energieverbruik tegengaan waardoor uw bedrijf geen onnodige energiekosten meer heeft. Lees hier meer over MAINpoort!

Energiescope

Energiescope is dé ‘alles-in-één’ tussenbemeteringsdienst voor het op afstand monitoren van het energieverbruik per huurder. Hierdoor kunt u het werkelijk verbruik doorberekenen aan uw huurders

MAIN EnergieScan

De Wet milieubeheer en het Energieakkoord (Klimaatakkoord) zorgen ervoor dat gebouwen aan hogere eisen moeten voldoen. Er wordt als ondernemer dus steeds meer van u verwacht. Maar u wilt zich natuurlijk vooral bezighouden met uw bedrijf. Daarom hebben wij de MAIN EnergieScan voor u ontwikkeld! Bekijk hier hoe uw onderneming aan de wetgeving kan voldoen.

Laaddiensten

In 2020 verplicht de EU ieder bedrijf met een nieuw of gerenoveerd bedrijfspand met meer dan tien parkeerplekken tot het plaatsen van minimaal 1 laadpaal. Dit betekent dat uw bedrijf wellicht dit jaar nog actie dient te ondernemen. U zoekt dan natuurlijk naar de juiste zakelijke oplossing. Wij als energieleverancier voor de zakelijke markt helpen u hier graag bij. Want onze laadpalen voorzien precies in de toenemende vraag naar elektrische laaddiensten.

Bent u geïnteresseerd? Lees hier meer over onze laaddiensten of neem contact op met uw accountmanager.

E-facturen

Bij MAIN Energie kunt u ervoor kiezen uw facturen in een digitaal formaat te ontvangen. Sinds eind 2015 is een speciaal UBL-formaat energiefactuur door en voor de Energiebranche ontwikkeld.  Deze wordt beheerd door TNO. Door MAIN Energie kan deze e-factuur worden aangeboden. Het grote voordeel is dat er vrijwel geen menselijk handelen meer nodig is om dergelijke facturen te verwerken. Een flinke efficiëntieverbetering dus en beter voor het milieu.

Neem voor interesse in deze digitale e-factuur contact op met uw accountmanager.

Als u iets meer wilt weten over dit factuurformaat dan kunt u hier aanvullende informatie vinden.

EnergieKlik

Voor een flexibele inkoop van uw elektriciteit en gas kunt u gebruik maken van onze innovatieve oplossing: EnergieKlik. Met deze module heeft u eenvoudig inzicht in de (prijs)ontwikkelingen van de huidige energiemarkt. Samen met uw persoonlijke accountmanager wordt een veilige inkoopstrategie bepaald die voldoet aan al uw wensen. Afhankelijk van de strategie kunt u via EnergieKlik uw eigen inkoopmomenten bepalen op de ICE Endex energiebeurs. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de MAIN Energie marktberichten die u inzicht geven in de ontwikkelingen en invloeden op de energiemarkt.  Hierdoor heeft u een transparant beeld van uw energiekosten, zowel uit het verleden als in de toekomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw persoonlijke accountmanager.

MAINmeters

Als uw onderneming een grootverbruik aansluiting heeft ontvangt u drie verschillende nota’s. Van uw energieleverancier, uw netbeheerder en uw meetbedrijf. Uw energieleverancier kunt u zelf kiezen, maar uw netbeheerder niet want die is regio gebonden. Minder bekend is dat u sinds kort zelf uw meetbedrijf kunt kiezen. Dat biedt voordelen voor uw onderneming. Daarom bieden wij u MAINmeters aan!