Menu Contact

Inspelen op energie wetgeving met de MAIN EnergieScan

De Wet milieubeheer en het Energieakkoord (Klimaatakkoord) zorgen ervoor dat gebouwen aan hogere eisen moeten voldoen. Er wordt als ondernemer dus steeds meer van u verwacht. Maar u wilt zich natuurlijk vooral bezighouden met uw bedrijf. Daarom hebben wij de MAIN EnergieScan voor u ontwikkeld!

Lees meer

Onze expertise

Wilt u weten hoe goed uw bedrijf is voorbereid met het oog op toekomstige wet- en regelgeving? Als dé energieleverancier voor de zakelijke markt helpen wij u graag! Uw persoonlijke MAIN accountmanager maakt een afspraak met u om de procedure van de MAIN EnergieScan met u door te nemen. Uw verbruik wordt vergeleken met andere bedrijven uit uw branche waardoor er wordt ingespeeld op uw situatie!

Hoe werkt het?

Uw accountmanager komt bij u langs om uw pand met behulp van de MAIN EnergieScan door te lichten. Samen bekijken wij welke energiebesparende maatregelen voor u interessant zijn. Deze maatregelen kunt u doorvoeren om uw pand minder energie te laten verbruiken. Met de door de EnergieScan aanbevolen maatregelen die eventueel daarop volgen, voldoet uw pand aan de huidige en toekomstige wet- en regelgeving.

Uw eigen MAIN EnergieScan voor uw onderneming

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met uw accountmanager! Bent u geen klant van MAIN Energie maar wilt u wel een MAIN EnergieScan? Stuur dan een mail naar energiescan@mainenergie.nl