Menu Direct contact

Laadstations voor de zakelijke markt

In samenwerking met EV-Box leveren wij laadstations voor elektrische auto’s. Met onze “Charging-as-a-Service” oplossing (CaaS) wordt u volledig ontzorgd, hoeft u niet te investeren en betaalt u een vast jaarlijks tarief. De toepassing van intelligente software maakt onderhoud en updaten mogelijk op afstand. Onze laadstations zijn uiteraard universeel bruikbaar en kunnen op elke locatie 24/7 worden gebruikt. Met deze nieuwe alles-in-1 laadoplossing betaalt u een vast bedrag per jaar voor de huur van een laadstation. U hoeft dus, behalve de installatie kosten, verder niet zelf te investeren. Ook verzorgen wij samen met EV-Box de volledige dienstverlening op het gebied van beheer, onderhoud, online inzicht en administratie. Registratie en verrekening van de laadkosten worden op maandelijkse basis, geheel automatisch, door ons verzorgd.

Lees meer

Overzichtelijke prijs

Wij helpen u om de laadsessies van uw klanten en personeel eenvoudig te beheren. Dit gebeurt met behulp van persoonlijke laadpassen en cloud-based software die de verrekening van alle laadkosten automatiseert. 

Basistemplate fotostrook laadstations

Uw eigen verdienmodel

Onze apparatuur registreert de laadsessie en maakt deze eenvoudig inzichtelijk in het online beheersysteem. Laadstations die niet in gebruik zijn, hebben een minimaal stroomverbruik. Als huurder van een laadstation kunt u zelf tarieven instellen voor de laadsessie. Dit betekent dat u op uw eigen laadstation uw eigen prijs van de door u aangeboden laadsessie kunt bepalen. Graag informeren wij u over de verschillende mogelijkheden. Bij MAIN Energie doen wij transparant zaken.

Duurzame energieoplossing

Het plaatsen van laadstations bij uw kantoorgebouw(-en) is een prima manier om uw bedrijf van een efficiënte en innovatieve parkeerplek te verzekeren en tegelijkertijd bij te dragen aan een groene en duurzame toekomst.

Beproefde laadstations

Met meer dan 50.000 actieve laadpunten in ruim 980 steden wereldwijd staat de EV-Box technologie symbool voor laden in de openbare ruimte. MAIN Energie biedt deze door en door beproefde laadoplossing met een unieke businesscase aan haar klanten aan.

Heeft u interesse?

Neem contact op met uw persoonlijke accountmanager.