Menu Contact

Onze energie

Elektriciteit

Als klant van MAIN Energie kunt u zelf een keuze maken qua herkomst van elektriciteit die bij uw manier van zakendoen past. MAIN Energie vindt transparantie erg belangrijk. Wij informeren u daarom graag over de oorsprong van onze elektriciteit.

Tevens bieden wij u als klant de mogelijkheid om tegen een meerprijs een specifieke keuze te maken wat betreft de bron van oorsprong.

Wilt u aanvullende informatie betreffende het bovenstaande? Neem dan gerust contact op met uw eigen accountmanager om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.

Gas

Bij het verbruiken van gas komt CO2 vrij. MAIN Energie biedt u als klant de mogelijkheid om uw CO2-uitstoot te compenseren. Hiervoor koopt MAIN Energie certificaten in van diverse projecten die door de Verenigde Naties zijn goedgekeurd.

Minister Stein 4, Duitsland
In dit project gebruiken we het koolgas van de verlaten ‘Minister Stein’ mijn om elektriciteit te genereren. Tegelijkertijd worden de negatieve gevolgen op het milieu van de verlaten mijn ingeperkt.

Stroometiket

Stroometiket 2018

Tarieven

Klik hier voor de tarieven van MAIN Energie voor zakelijk voor elektriciteit en gas. De tarieven zijn beschikbaar voor zowel kortlopende als langdurig lopende contracten.