Menu Direct contact

Elektriciteit

Als klant van MAIN Energie ontvangt u standaard groene elektriciteit. MAIN Energie vindt transparantie erg belangrijk. Wij informeren u daarom graag over de oorsprong van onze groene elektriciteit.

MAIN Energie koopt, voor een groot deel van de geleverde elektriciteit, Europese waterkrachtcertificaten in. Het overige deel van de elektriciteit die MAIN Energie levert, wordt verduurzaamd door middel van certificaten van Europese en Nederlandse windmolens en Nederlandse biomassacentrale. Op deze manier maakt MAIN Energie uw elektriciteit duurzaam.

Tevens bieden wij u als klant de mogelijkheid om tegen een meerprijs een specifieke keuze te maken wat betreft de bron van oorsprong.

Wilt u aanvullende informatie betreffende het bovenstaande? Neem dan gerust contact op met uw eigen accountmanager om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.

Gas

Bij het verbruiken van gas komt C02 vrij. MAIN Energie biedt u als klant de mogelijkheid om uw CO2-uitstoot te compenseren. Hiervoor koopt MAIN Energie certificaten in van diverse projecten die door de Verenigde Naties zijn goedgekeurd.

Minister Stein 4, Duitsland
In dit project gebruiken we het koolgas van de verlaten ‘Minister Stein’ mijn om elektriciteit te genereren. Tegelijkertijd worden de negatieve gevolgen op het milieu van de verlaten mijn ingeperkt.

Stroometiket

20160108stroometiket 2017 groot groen