Menu Contact

“De energieleverancier voor de zakelijke markt”

MAIN Energie is als onderdeel van het Europese energiebedrijf Audax Energia (www.audaxenergia.com) dé energieleverancier voor de zakelijke markt. Door onze persoonlijke benadering geven wij energie een gezicht. Bij ons krijgt u uw eigen accountmanager die samen met u de energiebehoeftes en wensen van uw onderneming doorneemt en u op basis hiervan een voorstel op maat geeft. Daarnaast hebben wij innovaties ontwikkeld die ervoor zorgen dat u inzicht in uw verbruik krijgt en grip krijgt op uw energiekosten. Voordat uw contract afloopt neemt uw accountmanager contact met u op om een nieuw voorstel te doen. Bij ons dus geen stilzwijgende verlenging van uw contract. Dat is zakendoen met MAIN!

Lees meer

Visie

MAIN Energie streeft ernaar om als energieleverancier op een duurzame manier een groot marktaandeel in de Nederlandse zakelijke markt te krijgen door op basis van klantwensen en behoeften het energieverbruik inzichtelijk te maken.

Onze kernwaarden

De kernwaarden van MAIN Energie zijn:

  • Persoonlijk contact
  • Transparantie in de energiemarkt
  • Innovatieve dienstverlening naar aanleiding van klantwensen 

Kwaliteit van dienstverlening

De processen van MAIN Energie worden periodiek gecontroleerd. MAIN Energie is al geruime tijd ISO gecertificeerd (9001:2015) en toont hiermee aan dat haar interne processen op orde zijn. MAIN Energie is bovendien door de ACM (Autoriteit Consument & Markt) als erkend leverancier van elektriciteit en gas aangemerkt. De ACM is belast met de uitvoering en het toezicht op de naleving van de Elektriciteitswet 1998 en de Gaswet.

Daarnaast houden wij ieder jaar een klanttevredenheidsonderzoek wat ons in staat stelt te voldoen aan de wensen van onze klanten. In 2018 beoordeelden onze klanten ons met een 8,4!

Awards

MAIN Energie heeft de afgelopen jaren menig ondernemers prijs ontvangen. Wij werden en worden genomineerd vanwege onze innovatieve benadering van de klant en de bovengemiddelde groei die wij jaar in jaar uit weten te realiseren.

Basistemplate usp s iconen awards fd

Winnaar in 2007 & 2008 en in 2010 & 2013 genomineerd

Dit is een door het Financieel Dagblad in het leven geroepen prijs voor financieel gezonde en snelgroeiende bedrijven. Mede door strategische overnames waren wij gedurende enige jaren het snelstgroeiende bedrijf in Noord-Holland.

Basistemplate usp s iconen awards high growth

3de plek in 2008 en een nominatie in 2009, 2013 & 2014

De High Growth Awards is de verkiezing van Nederlandse ondernemingen die gedurende drie jaar een flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing spelen kwantitatieve en kwalitatieve groei een belangrijke rol.

Basistemplate usp s iconen awards amsterdamse

Finalist 2014 van de Amsterdamse Ondernemersprijs

Deze prijs staat voor creatief en innovatief ondernemerschap in Amsterdam. De wethouder economische zaken prees MAIN Energie vanwege onze essentiële bijdrage aan het succes van de stad en de regio. “U loopt voorop nu de economie weer langzaam herstelt.”