"Wij gaan vol energie op weg naar Tokyo2021."
Tim de VriesWereldkampioen Handbiken

Vol energie naar Tokyo 2021

Sport kan niet zonder energie! Met het persoonlijk sponsoren van topsporters, zet MAIN extra kracht aan deze stelling bij. Waar vaak niet bij stil gestaan wordt is het feit dat je als topsporter, naast iedere dag trainen, veel geld moet verdienen om reizen, materiaal en andere zaken te bekostigen.Daarom ondersteunt MAIN Energie een aantal topsporters door middel van persoonlijke financiële sponsoring. Mede hierdoor kunnen zij optimaal blijven trainen en vol energie voor de medailles en overwinningen gaan.Naast financiële steun helpt MAIN ook met andere zaken zoals benodigde sportmaterialen, het in contact brengen met relaties om zodoende lezingen te geven of andere manieren waardoor de sporter extra geld kan verdienen. Dit sponsorconcept sluit naadloos aan op de persoonlijke manier waarop MAIN Energie contact heeft met haar klanten. Net als onze sporters houden wij er ook van dat onze klanten zich kunnen focussen op hun eigen zaken. Met het concept ‘Vol energie naar Tokyo 2021!’ zullen enkele sporters frequent verslag uitbrengen van hun weg naar de Olympische of Paralympische spelen van 2020. Het is een lange weg er naar toe wat ook een lange termijn visie behoeft om er te komen.

Tim de Vries

Tim de Vries is handbiker in de H5-klasse en behoort tot de absolute wereldtop. Tim heeft de afgelopen jaren diverse NK’s en wereldbekerwedstrijden gewonnen en in 2016 meegedaan aan de paralympische spelen in Rio. In 2017 werd hij Nederlands kampioen bij zowel de tijdrit als de wegwedstrijd. Als klap op de vuurpijl werd hij ook wereldkampioen wegwedstrijd en winnaar van het wereldbekertoernooi.

Megan Hollander

Megan Hollander is paralympisch badmintonster en heeft ondanks haar leeftijd al diverse prijzen gewonnen. Megan heeft de afgelopen jaren diverse medailles gewonnen tijdens Nederlandse Kampioenschappen en internationale wedstrijden. Haar doel is om als badmintonster de internationale top te bereiken en deel te nemen aan EK’s en WK’s en uiteraard als ultieme doel de Paralympische Spelen te bereiken.

Menu