"U kunt zelf de herkomst van de energie bepalen die bij uw onderneming past."
Roel GoessenManager inkoop en IT bij MAIN

Elektriciteit

Als klant van MAIN Energie kunt u zelf een keuze maken qua herkomst van elektriciteit die bij uw manier van zakendoen past. MAIN Energie vindt transparantie erg belangrijk. Wij informeren u daarom graag over de oorsprong van onze elektriciteit. Tevens bieden wij u als klant de mogelijkheid om tegen een meerprijs een specifieke keuze te maken wat betreft de bron van oorsprong.

Wilt u aanvullende informatie betreffende het bovenstaande? Neem dan gerust contact op met ons om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken met de energiespecialist uit uw regio.

Nederlandse wind milieukeur

Steeds meer ondernemers kiezen voor een duurzame energiestrategie. Met het oog daarop is het een logische stap dat u dan kiest voor groene stroom die duurzaam wordt opgewekt. Zo bieden wij ook Elektriciteit door Nederlandse Wind Milieukeur aan.

Gas

Bij het verbruiken van gas komt CO2 vrij. MAIN Energie biedt u als klant de mogelijkheid om uw CO2-uitstoot te compenseren. Hiervoor koopt MAIN Energie certificaten in van diverse projecten die door de Verenigde Naties zijn goedgekeurd.

 

Maak een afspraak

Menu