"Bij MAIN is iedere werknemer eigenlijk een beetje ondernemer."
Eric SchmeinkEnergiespecialist bij MAIN Energie

Dé energiepartner van zakelijk Nederland.

MAIN Energie is als onderdeel van het Europese energiebedrijf Audax Renovables dé energiepartner van zakelijk Nederland. Door onze persoonlijke benadering geven wij energie een gezicht. Bij ons krijgt u uw eigen energiespecialist die samen met u de energiebehoeftes en wensen van uw onderneming doorneemt en u op basis hiervan een voorstel op maat geeft. Daarnaast hebben wij innovaties ontwikkeld die ervoor zorgen dat u inzicht in uw verbruik krijgt en grip krijgt op uw energiekosten. Dat is zakendoen met MAIN!

Visie

MAIN Energie streeft ernaar om als energiepartner op een duurzame manier een groot marktaandeel in de Nederlandse zakelijke markt te krijgen door op basis van klantwensen en behoeften het energieverbruik inzichtelijk te maken.

Onze kernwaarden

De kernwaarden van MAIN Energie zijn:

  • Persoonlijk contact
  • Transparantie in de energiemarkt
  • Innovatieve dienstverlening naar aanleiding van klantwensen

Kwaliteit van dienstverlening

De processen van MAIN Energie worden periodiek gecontroleerd. MAIN Energie is al geruime tijd ISO gecertificeerd (9001:2015) en toont hiermee aan dat haar interne processen op orde zijn. MAIN Energie is bovendien door de ACM (Autoriteit Consument & Markt) als erkend leverancier van elektriciteit en gas aangemerkt. De ACM is belast met de uitvoering en het toezicht op de naleving van de Elektriciteitswet 1998 en de Gaswet.

Daarnaast houden wij ieder jaar een klanttevredenheidsonderzoek wat ons in staat stelt te voldoen aan de wensen van onze klanten. In 2020 beoordeelden onze klanten ons met een 7,8!

Menu