Menu Contact

Samen vol energie

Sport kan niet zonder energie! Met het persoonlijk sponsoren van topsporters, zet MAIN extra kracht aan deze stelling bij. Waar vaak niet bij stil gestaan wordt is het feit dat je als topsporter, naast iedere dag trainen, veel geld moet verdienen om reizen, materiaal en andere zaken te bekostigen.

Lees meer

Persoonlijke sponsoring

Daarom ondersteunt MAIN Energie een aantal topsporters door middel van persoonlijke financiële sponsoring. Mede hierdoor kunnen zij optimaal blijven trainen en vol energie voor de medailles en overwinningen gaan.

Naast financiële steun helpt MAIN ook met andere zaken zoals benodigde sportmaterialen, het in contact brengen met relaties om zodoende lezingen te geven of andere manieren waardoor de sporter extra geld kan verdienen. Dit sponsorconcept sluit naadloos aan op de persoonlijke manier waarop MAIN Energie contact heeft met haar klanten. Net als onze sporters houden wij er ook van dat onze klanten zich kunnen focussen op hun eigen zaken.

Vol energie naar Tokyo 2020

Met het concept ‘Vol energie naar Tokyo 2020!’ zullen enkele sporters frequent verslag uitbrengen van hun weg naar de Olympische of Paralympische spelen van 2020. Het is een lange weg er naar toe wat ook een lange termijn visie behoeft om er te komen.

Handbiker Tim de Vries
Tim de Vries is handbiker in de H5-klasse en behoort tot de absolute wereldtop. Tim heeft de afgelopen jaren diverse NK’s en wereldbekerwedstrijden gewonnen en in 2016 meegedaan aan de paralympische spelen in Rio. In 2017 werd hij Nederlands kampioen bij zowel de tijdrit als de wegwedstrijd. Als klap op de vuurpijl werd hij ook wereldkampioen wegwedstrijd en winnaar van het wereldbekertoernooi. 

Zwemtalent Bjorn van Doesburg
Bjorn van Doesburg is zwemmer en heeft ondanks zijn leeftijd al diverse prijzen behaald en records neergezet. Bjorn heeft de afgelopen jaren diverse gouden medailles gewonnen op NJJK’s (Nederlandse Junioren en jeugd Kampioenschappen) en nationale wedstrijden. Zijn doel is om als zwemmer de internationale top te bereiken en deel te nemen aan EK's en WK's en uiteraard als ultieme doel de Olympische Spelen te bereiken.