"Als partner van Hiswa Recron bieden wij alle leden scherpe tarieven en innovatieve diensten voor energie"
William van der LeedenEnergiespecialist bij MAIN

Wij zijn de Energiepartner van Hiswa Recron

Sinds dit jaar werken wij samen met Hiswa Recron op het gebied van energie. Als Hiswa Recron lid kunt u daarvan profiteren! U krijgt als klant van MAIN Energie namelijk uw eigen persoonlijke energiespecialist. Voor vragen en advies over energie kunt u direct contact opnemen. Daarnaast krijgt u inzicht en grip op uw energieverbruik. Wij helpen u daardoor te besparen op uw energieverbruik. Ook op het gebied van wetgeving adviseren wij u.

Energie besparing advies

Wanneer u inzicht in uw verbruik heeft weet u waar er mogelijkheden zijn om te besparen. Maar hoe te beginnen? Als energiepartner helpen wij u hierbij. Zo kunnen wij een MAIN EnergieScan bij u uitvoeren zodat u weet welke maatregelen u kunt nemen. Met een duidelijk stappenplan helpen wij u op weg tijdens het verduurzamen van uw onderneming.

MAIN EnergieScan

De Wet milieubeheer en het Energieakkoord (Klimaatakkoord) zorgen ervoor dat gebouwen aan hogere eisen moeten voldoen. Er wordt als ondernemer dus steeds meer van u verwacht. Maar u wilt zich natuurlijk vooral bezighouden met uw bedrijf. Daarom hebben wij de MAIN EnergieScan voor u ontwikkeld!

Profteren van de voordelen op energiegebied als Recron lid?

* = verplicht veld
Menu