Ronald McDonald Hoeve en MAIN; het partnerschap uitgelicht

De Ronald McDonald Hoeve en MAIN Energie zijn al sinds 2014 partners. Deze mooie samenwerking was destijds een logische keuze. Beide streven namelijk naar het beste voor haar klanten!

Wat is de Ronald McDonald Hoeve?

De Hoeve is een aangepast vakantiehuis in Friesland van het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit vakantiehuis is zodanig ingericht dat kinderen en jongeren tot en met 25 jaar onbeperkt kunnen genieten. Met hun familie, vrienden of in een ander groepsverband. Zo hebben zij ook echt een onbezorgde vakantie.

Een logische samenwerking

De gelijkenissen in kernwaarde vormen een logische keuze voor de samenwerking. De Hoeve streeft een aantal kernwaarde na, welke MAIN op haar eigen wijze ook belangrijk vindt.

  1. Vanuit de Hoeve is de eerste kernwaarde natuurlijk gastvrij. Zij willen dat eenieder zich thuis voelt, op welke manier dan ook.
  2. De tweede waarde is verbindend zijn. De Hoeve en MAIN luisteren oprecht naar haar relaties. Beide vinden het belangrijk om hen echt te begrijpen en gaan graag een langetermijnrelatie aan.
  3. Ook staat kwaliteit hoog in het vaandel en vormt zo de derde kernwaarde van de Hoeve. Ook voor MAIN geldt dit. Wij gaan voor de beste kwaliteit voor onze klanten, waarbij wij altijd zoeken naar een best passende oplossing. Maar dit alles moet gebaseerd zijn op een betrouwbare relatie.
  4. Betrouwbaar is dan ook de laatste kernwaarde van de Hoeve. De Hoeve vindt het belangrijk dat zij in het gedrag integer en betrouwbaar zijn. Zij maken inzichtelijk waar ze mee bezig zijn en hoe het geld wordt besteed. Het mag dan geen verassing zijn dat ook MAIN dit nastreeft. Zo streven wij samen altijd naar het beste voor onze relaties!

Welke rol speelt energie?

Energie is iets waar je vanuit de Hoeve zo min mogelijk tijd en aandacht aan wilt besteden. Het moet gewoon goed geregeld zijn. De zorg voor de gasten gaat namelijk voorop. Dit is meteen gebleken toen wij gezamenlijk om tafel gingen. MAIN hielp de Hoeve met het verkrijgen van de toenmalige levering en aansluiting. De Hoeve moest namelijk een eigen aansluiting realiseren, omdat levering via het naastgelegen revalidatiecentrum niet langer wenselijk was. Na het bekijken van de aanbesteding bleek direct dat de geoffreerde aansluiting te zwaar zou worden en MAIN heeft geadviseerd dit niet te doen, wat een flinke kostenbesparing heeft opgeleverd. Sindsdien ondersteunen wij de Hoeve met aangepaste tarieven voor de levering van stroom en is MAIN de energiepartner voor de Hoeve.

Menu