Menu Contact

“Wij zijn dé energiespecialist voor Vastgoed”

MAIN Energie is al sinds 2003 de energieleverancier voor vastgoed. Het geheim van ons succes is onze persoonlijke benadering, flexibiliteit en innovatieve dienstverlening. Als klant heeft u uw eigen BREEAM gecertificeerde accountmanager die gespecialiseerd is in vastgoed. U kunt hem voor vragen direct bereiken. Bij ons dus geen keuzemenu’s en wachttijden. Samen met uw accountmanager en vaste binnendienst contactpersoon bepaalt u uw eigen energie inkoopstrategie en uw eigen methodiek van facturatie die we geheel naar wens kunnen inrichten. Uw expertise van de markt gecombineerd met die van ons levert de beste energie-inkoop op voor uw panden. Energie leveren met specifieke en grondige kennis van de vastgoedmarkt, dat is zakendoen met MAIN.

Lees meer

Onze dienstverlening

U kunt samen met uw accountmanager bekijken welke herkomst van elektriciteit of gas u afneemt. Zo kunt u kiezen voor 100% groene elektriciteit. Tevens bestaat de mogelijkheid om elektriciteit af te nemen opgewekt middels windenergie vanuit Nederland of Europa. Als alternatief bieden wij ook Biomassa opgewekt in Nederland. Ook leveren wij tegen een kleine meerprijs CO2 gecompenseerd gas. Hierdoor waarborgt u de duurzaamheid van uw panden.

mijnMAIN voor Vastgoed geeft u in één oogopslag inzicht in uw energieverbruik en meer:

 • met slechts één inlogcode inzicht in al uw locaties en de verschillende entiteiten.
 • eenvoudig uw panden aan- en afmelden.
 • via de CO2 calculator heeft u inzicht in uw CO2 footprint en uw groencertificaten.
 • helpt u energie besparen.
 • al uw facturen digitaal inzichtelijk.
 • diverse rapportagemogelijkheden.

MAIN Energie biedt facturatie op maat. De facturatie kunnen we in gezamenlijk overleg flexibel inrichten. Zo zijn de volgende mogelijkheden van toepassing:

 • Plaatsen van referentienummers, kostenplaatsnummers etc. is mogelijk.
 • Mogelijkheid tot verzamelfacturatie, per maand, per kwartaal etc.
 • Digitale facturatie is daadwerkelijk beschikbaar oa UBL 2.0, XML, PDF etc.

 

Waarom MAIN Energie?

Basistemplate usp's iconen vastgoed persoonlijke am

Uw persoonlijke accountmanager

U krijgt uw eigen BREEAM gecertificeerde accountmanager waar u direct contact mee heeft. Gewoon direct zakendoen met één persoon, zoals het hoort.

Basistemplate usp's iconen vastgoed mijnmain

Eenvoudig uw panden aan- en afmelden

In de speciaal voor Vastgoedklanten ontwikkelde mijnMAIN kunt u uw panden aan- en afmelden, heeft u inzicht in al uw locaties en kunt u panden vergelijken.

Icoon elektriciteit

Eigen keuze herkomst elektriciteit

U kunt zelf een keuze maken qua herkomst van elektriciteit die bij uw manier van zakendoen past.

Onze energie

Binnen onze maatwerkoplossing ‘voor Vastgoed’ kunnen wij u voordelig energie bieden door grootschalige en efficiënte inkoop. Door het clusteren van energieprofielen wordt een evenwichtig afnamepatroon bewerkstelligd. Dit resulteert in forse besparingen. Samen met uw accountmanager bepaalt u de optimale inkoopstrategie. Hierdoor heeft u geen zorgen over volume afnameverplichting. Ook kunt u samen met uw accountmanager kiezen voor een bepaalde herkomst van elektriciteit of gas die u afneemt. Zo kunt u kiezen voor 100% groene elektriciteit of CO2 gecompenseerd gas.

Persoonlijk voorstel ontvangen?

Bij MAIN Energie doen wij uitsluitend persoonlijk zaken met u. Wilt u een voorstel ontvangen, dan kunt u uw gegevens bij ons achterlaten zodat een van onze vastgoedspecialisten contact kan opnemen. Tijdens een persoonlijke afspraak kunnen uw energiebehoeftes en wensen in kaart worden gebracht. Uw eigen accountmanager kan vervolgens met u de inkoopstrategie bepalen. Hierdoor krijgt u een scherp en transparant voorstel op maat. Dat is zakendoen met MAIN. 

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik wijzigingen doorgeven?

  U kunt uw wijzigingen telefonisch doorgeven of via het contactformulier doorgeven.

  Voor verhuizingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een mail te sturen naar vastgoed@mainenergie.nl.

 • Hoe kan ik een aanbieding krijgen van MAIN Energie?

  Ieder bedrijf heeft een specifieke energiesituatie. Ons aanbod wordt dan ook geheel op uw situatie afgestemd. Daarom vindt MAIN Energie persoonlijk contact zo belangrijk. Indien u zich hieronder aanmeldt voor een persoonlijk gesprek dan neemt één van onze BREEAM-gecertificeerde vastgoed accountmanagers contact met u op om een afspraak te maken. Hij krijgt dan inzicht in uw huidige energiesituatie en doet u een vrijblijvend, scherp aanbod op maat. 

  Neem contact met mij op

 • Hoe kan ik panden eenvoudig aan- of afmelden bij MAIN Energie?

  Door middel van de aan- en afmeldmodule binnen mijnMAIN kunt u kostenloos en op eenvoudige wijze mutaties aan ons doorgeven. Zonder lastige en tijdrovende administratieve handelingen worden uw mutaties en aan- of afmeldingen, digitaal aan ons doorgegeven. Vervolgens zorgt uw persoonlijke accountmanager bij MAIN Energie ervoor dat uw zaken conform afspraak worden afgehandeld. Voor een specifieke uitleg of demonstratie kunt u contact opnemen met ons.

  Inloggen mijnMAIN