"Als VNV lid profiteert u van onze samenwerking op energiegebied"
Accountmanager multisites bij MAIN

Wet- en Regelgeving rondom energie

Sinds enige jaren zijn wij dé energiepartner voor VNV. Hierdoor profiteren VNV leden van prijsvoordelen en energieadvies van MAIN Energie. Wij willen u als VNV lid graag attenderen op de informatieplicht in het kader van de Wet milieubeheer en het Energieakkoord (Klimaatakkoord). Deze wetten van de overheid zorgen ervoor dat viswinkels en visbedrijven aan hogere eisen moeten voldoen. Als ondernemer wordt steeds meer van u verwacht. Maar u wilt zich vooral bezighouden met uw bedrijf. Daarom hebben wij de MAIN Energiescan voor u ontwikkeld, waarmee u de eerste stap richting de informatieplicht kan zetten.

De Energiescan voor VNV-leden

Wilt u weten hoe goed uw bedrijf is voorbereid met het oog op toekomstige wet- en regelgeving? Als dé energiepartner helpen wij u graag verder. Uw energiespecialist maakt met u een afspraak om de procedure van de Energiescan met u door te nemen. Uw verbruik wordt vergeleken met andere bedrijven uit uw branche, waardoor er wordt ingespeeld op uw situatie.

Hoe werkt het?

Uw energiespecialist komt bij u langs om uw pand met behulp van de MAIN Energiescan door te lichten. Samen bekijken wij welke energiebesparende maatregelen voor u interessant zijn. Deze maatregelen kunt u doorvoeren om uw pand minder energie te laten verbruiken. Met de door de Energiescan aanbevolen maatregelen die eventueel daarop volgen, voldoet uw pand aan de huidige en toekomstige wet en regelgeving, zoals de informatieplicht.

Menu