"Wij snappen dat onze klanten willen verduurzamen en helpen hen hier graag bij"
William van der LeedenAccountmanager Mulitsites

William van der Leeden,

Uw accountmanager multisites

Ik ben William van der Leeden en Accountmanager Multisites bij MAIN Energie, dé energiepartner van zakelijk Nederland. Door mijn persoonlijke benadering geef ik energie een gezicht. Al geruime tijd voorzie ik een groot aantal zakelijke klanten met meerdere locaties van energie. Ik bespreek met hen welke mogelijkheden wij bieden om te besparen op energiekosten. Daarnaast verdiep ik mij samen met de klant in de specifieke energiebehoefte van het bedrijf.

Persoonlijk contact

Bij MAIN Energie ontvangt u energie met een gezicht! Ik ben uw directe aanspreekpunt voor al uw energiezaken. U kunt mij direct bellen of mailen voor vragen. Dankzij het persoonlijke contact weet ik precies welk advies voor uw onderneming van toepassing is en wat er in uw branche speelt.

Advies voor uw energiezaken

Advies over uw energie is belangrijker dan ooit. Niet alleen heeft u te maken met hogere tarieven door ontwikkelingen op de energiemarkt en stijgende belastingtarieven van de overheid. Ook is er nieuwe energiewetgeving vanuit de overheid. Zo is sinds 2019 de informatieplicht van kracht. Wij helpen u als uw energiepartner graag met onze kennis en expertise op dit vlak. Samen met u bekijken we welke maatregelen u kunt nemen om te besparen op uw energie en te voldoen aan de energiewetgeving waardoor u eventuele boetes voorkomt.

Een afspraak maken?

  * = verplicht veld
  VNV_Haringveiling

  VNV

  VNV Karel van den Heuvel is operationeel directeur van de VNV. Hij legt uit waarom VNV en MAIN Energie sinds 2014 samenwerken. “De…
  FNRS rijhal

  Hippisch centrum Delft

  Het beste paard van stal FNRS-lid Ron van Eerden begon zijn manege met één pony en vier palen met een…
  Menu