Menu Contact

“Samen zakendoen”

Energie leveren met persoonlijke service. Dat doen wij sinds 2003 voor de zakelijke markt. Hoe wij dat doen? Samen met uw eigen accountmanager verdiept u zich in de energiezaken van uw bedrijf en ontvangt u een scherp advies op maat. Geheel vrijblijvend. Zakendoen met MAIN Energie is meer dan alleen energie leveren.

Lees meer

Waarom MAIN Energie?

Basistemplate usp s foto am zakelijk
Basistemplate usp's iconen zakelijk uw accountmanager

Uw persoonlijke accountmanager

U heeft persoonlijk contact met uw eigen accountmanager. Bij ons dus geen wachttijden en keuzemenu's.

Basistemplate usp's iconen zakelijk actief contractbeheer

Geen stilzwijgende contractverlenging

Ruim voor het aflopen van uw contract ontvangt u een nieuw scherp voorstel. Dat is de MAIN manier van zakendoen.

Basistemplate usp's iconen zakelijk innovatieve oplossingen

24/7 inzicht en grip op uw verbruik

Via mijnMAIN en de nieuwe MAINpoort app heeft u real-time inzicht en krijgt u grip op uw energieverbruik.

Onze specialisaties

Onze klanten bevinden zich in diverse markten en branches.Deze hebben hun eigen behoeften en wensen op het gebied van energie. Met onze kennis en ervaring hebben wij diverse klantgroepen gespecificeerd en een eigen manier van zakendoen ontwikkeld. 

MKB

Als ondernemer heeft u 1000 en één dingen aan uw hoofd. Daarom regelt uw eigen accountmanager al uw energiezaken. Dat is zakendoen met MAIN.

MKB

Agrarisch

De agrarische markt heeft een specifieke energiebehoefte die vraagt om maatwerk. Onze accountmanagers met een agrarische achtergrond denken met u mee.

Agrarisch

Aziatisch

De Aziatische markt heeft een heel eigen gezicht. Onze accountmanagers kennen de cultuur en de markt van huis uit en spreken de taal.

Aziatisch

Onze energie

U kunt samen met uw accountmanager bekijken welke herkomst van elektriciteit of gas u afneemt. Zo kunt u kiezen voor 100% groene elektriciteit of CO2 gecompenseerd gas.

Persoonlijk voorstel ontvangen?

Bij MAIN Energie doen wij uitsluitend persoonlijk zaken met u. Voor ons is iedere klant uniek en moet daarom ook zo geadviseerd worden. Als klant krijgt u van uw accountmanager daarom altijd persoonlijk advies, toegespitst op uw situatie. Zodoende bent u ervan verzekerd dat onze dienstverlening altijd op maat is. 

Wilt u een persoonlijke afspraak maken? Laat dan uw gegevens bij ons achter zodat een van onze accountmanagers contact met u kan opnemen. Dat is zakendoen met MAIN!

MAIN in beeld

Onze klanten in beeld