Menu Contact

“Nuchter, betrouwbaar en betrokken”

De agrarische markt heeft een specifieke energiebehoefte. Iedere situatie is anders en vraagt om maatwerk. Zo wordt bijvoorbeeld het gebruik van groene stroom door de melkfabrieken vaak gewaardeerd met extra punten. Dit soort zaken zijn ons bekend. Bij MAIN Energie krijgt u een persoonlijk en transparant advies aan de keukentafel.

Lees meer

Waarom MAIN Energie?

Basistemplate usp s foto am agrarisch
Basistemplate usp's iconen agrarische eigen am

Uw persoonlijke accountmanager

Hij heeft ervaring in de agrarische sector en kent uw specifieke energiewensen en behoeftes.

Basistemplate usp's iconen agrarische geen stilzwijgende verlengingen

Geen stilzwijgende contractverlenging

Ruim voor het aflopen van uw contract ontvangt u een nieuw scherp voorstel. Dat is de MAIN manier van zakendoen.

Icoon elektriciteit

Eigen keuze herkomst elektriciteit

U kunt zelf een keuze maken qua herkomst van elektriciteit die bij uw manier van zakendoen past.

Onze energie

U kunt samen met uw accountmanager bekijken welke herkomst van elektriciteit of gas u afneemt. Zo kunt u kiezen voor 100% groene elektriciteit of CO2 gecompenseerd gas.

Persoonlijk voorstel ontvangen?

Bij MAIN Energie doen wij uitsluitend persoonlijk zaken met u. Voor ons is iedere klant uniek en moet daarom ook zo geadviseerd worden. Als klant krijgt u van uw accountmanager daarom altijd persoonlijk advies, toegespitst op uw situatie. Zodoende bent u ervan verzekerd dat onze dienstverlening altijd op maat is. 

Wilt u een persoonlijke afspraak maken? Laat dan uw gegevens bij ons achter zodat een van onze accountmanagers contact met u kan opnemen. Dat is zakendoen met MAIN!

Onze klanten in beeld

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik een aanbieding krijgen van MAIN Energie?

  Voor elk bedrijf is de energiesituatie verschillend. Ons aanbod wordt dan ook geheel op uw situatie afgestemd. Indien u zich aanmeldt voor een persoonlijk gesprek, dan neemt onze accountmanager in uw regio contact met u op. Hij is gespecialiseerd in de agrarische markt en maakt graag een afspraak met u. Hij krijgt dan inzicht in uw huidige situatie en doet u een vrijblijvend, scherp voorstel op maat.

  Neem contact met mij op

 • Wat doet MAIN Energie op het gebied van teruglevering van elektriciteit, bijvoorbeeld via zonnepanelen?

  MAIN Energie stimuleert de opwekking van groene stroom en biedt haar klanten een marktconforme vergoeding. Ook hiervoor geldt dat uw accountmanager bij MAIN Energie zich in een persoonlijk gesprek verdiept in uw situatie en inzichtelijk maakt welke mogelijkheden die u biedt. Voor meer informatie verwijzen wij naar de pagina terugleveren. Meldt u zich hieronder aan voor een persoonlijk advies.

  Neem contact met mij op

 • Hoe kan ik wijzigingen doorgeven?

  Wijzigingen kunt u telefonisch of via het contactformulier doorgeven.

  Voor verhuizingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een mail te sturen naar sales@mainenergie.nl.

 • Ik heb meerdere aansluitingen op mijn bedrijf. Kan ik in aanmerking komen voor teruggave van energiebelasting?

  De belastingdienst heft energiebelasting op de door u afgenomen energie via uw leverancier. In enkele gevallen is het mogelijk de volumes samen te tellen op basis van een complexbepaling. Dit is bijvoorbeeld van toepassing als meerdere aansluitingen van één product op één WOZ-beschikking gesitueerd zijn. Ook zijn er nog andere voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Uw accountmanager bij MAIN Energie geeft u graag gedetailleerde uitleg betreffende uw specifieke situatie. Meldt u zich hieronder aan voor een persoonlijk advies.

  Neem contact met mij op

 • Hoe is de jaarnota opgebouwd?

  MAIN Energie hecht waarde aan transparantie en duidelijkheid. Vanuit dat oogpunt hebben wij recentelijk onze jaarnota voor zakelijke klanten en consumenten uitgebreid met extra informatie. Om nog meer duidelijkheid te verschaffen hebben wij onderstaande video gemaakt waarin de verschillende componenten van onze jaarnota worden toegelicht. 

  Heeft u na het zien van onderstaande video nog vragen? Neemt u dan contact met ons op.

  Klik hier om de video te bekijken.