"Wij zijn al sinds 2003 de energiepartner voor de zakelijke markt."
Dennis Ostendorf (CCO) en Jeroen Tabor (CFO)

Over MAIN Energie

MAIN Energie is al sinds 2003 de energiepartner voor de zakelijke markt. Door onze persoonlijke benadering geven wij energie een gezicht. Bij ons krijgt u uw eigen energiespecialist die samen met u de energiebehoeftes en wensen van uw onderneming doorneemt en u op basis hiervan een voorstel op maat geeft. Daarnaast hebben wij innovaties ontwikkeld die ervoor zorgen dat u inzicht in uw verbruik krijgt en grip krijgt op uw energiekosten. Voordat uw contract afloopt neemt uw energiespecialist contact met u op om een nieuw voorstel te doen. Bij ons dus geen stilzwijgende verlenging van uw contract. Dat is zakendoen met MAIN!

Persoonlijke aanpak

Wij doen onze zaken persoonlijk. Dit betekent uw eigen energiespecialist waar u persoonlijk contact mee heeft en die direct voor u beschikbaar is voor vragen en advies.

Tevreden klanten

Wij houden ieder jaar een klanttevredenheid onderzoek wat ons in staat stelt te voldoen aan de wensen van onze klanten. In 2018 beoordeelden onze klanten ons met een 8,4!

Kwaliteit van dienstverlening

Wij zijn al geruime tijd ISO gecertificeerd (9001:2015) wat aantoont dat onze interne processen op orde zijn. Bovendien zijn wij door de ACM (Autoriteit Consument & Markt) als erkend leverancier van elektriciteit en gas aangemerkt.

Events & Netwerken

Dankzij onze persoonlijke aanpak krijgt u bij MAIN Energie energie met een gezicht. U heeft uw eigen persoonlijke energiespecialist die direct voor u klaarstaat voor vragen en energieadvies. Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden staan wij op diverse beurzen en organiseren wij events voor klanten zodat wij een echte klantrelatie met u kunnen opbouwen!

Aankomende events

23 sep

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals.

26 nov

Recreatie Vakbeurs 2019

Een branche die sterk groeit maar tegelijkertijd continu in beweging is. Wat vandaag hot & trending is, kan morgen alweer uit zijn. Deze vakbeurs is voor u hét moment om te…

Sponsoring

Sport kan niet zonder energie! Met het persoonlijk sponsoren van topsporters, zet MAIN extra kracht aan deze stelling bij. Waar vaak niet bij stil gestaan wordt is het feit dat je als topsporter, naast iedere dag trainen, veel geld moet verdienen om reizen, materiaal en andere zaken te bekostigen.

Menu