"Wij zijn al sinds 2003 de energiepartner van zakelijk Nederland."
Kees-Jan Bus (Algemeen Directeur) en Rob Mossel (Commercieel Directeur)

MAIN Energie is sinds 2003
de energiepartner van zakelijk Nederland.

Door onze persoonlijke benadering geven wij energie een gezicht. Bij ons krijgt u uw eigen energiespecialist, die samen met u de energiebehoeftes en wensen van uw onderneming doorneemt en u op basis hiervan een voorstel op maat geeft. Daarnaast hebben wij innovaties ontwikkeld die ervoor zorgen dat u inzicht in uw verbruik krijgt en grip krijgt op uw energiekosten.

Persoonlijke aanpak

Wij doen onze zaken persoonlijk. Dit betekent uw eigen energiespecialist waar u persoonlijk contact mee heeft en die direct voor u beschikbaar is voor vragen en advies.

Tevreden klanten

Wij houden ieder jaar een klanttevredenheid onderzoek wat ons in staat stelt te voldoen aan de wensen van onze klanten. In 2020 beoordeelden onze klanten ons met een 7,8!

Kwaliteit van dienstverlening

Wij zijn al geruime tijd ISO gecertificeerd (9001:2015) wat aantoont dat onze interne processen op orde zijn. Bovendien zijn wij door de ACM (Autoriteit Consument & Markt) als erkend leverancier van elektriciteit en gas aangemerkt.

Events & Netwerken

Als energiepartner krijgt u bij ons uw eigen persoonlijke energiespecialist, die direct voor u klaarstaat voor vragen en energieadvies. Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden staan wij op diverse beurzen en organiseren wij events voor klanten, zodat wij een echte klantrelatie met u kunnen opbouwen.

Sponsoring

Sport kan niet zonder energie! Met het persoonlijk sponsoren van topsporters, zet MAIN extra kracht aan deze stelling bij. Waar vaak niet bij stil gestaan wordt is het feit dat je als topsporter, naast iedere dag trainen, veel geld moet verdienen om reizen, materiaal en andere zaken te bekostigen.

Menu